Banner Banner

We komen graag met u in contact

Infopunt

Het Infopunt is open van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. Bellen mag ook: 0299 – 452 030.

 

Iedere woensdag van 11.00 tot 13.00 uur is Cindy de Vos van Intermaris in het Infopunt Wheermolen. Cindy vertelt: "Ik werk bij Intermaris op de afdeling Verhuur als verhuurconsulente. Ik geef onze huurders en woningzoekenden die op korte termijn de (sloop)woning moeten verlaten, informatie over Woonmatch Waterland. Via Woonmatch Waterland bieden Intermaris en ook Wooncompagnie beschikbare woningen te huur aan." Hier kunnen woningzoekenden iedere week reageren op woningen die vrij komen. Als je vragen hebt kun je zonder afspraak terecht voor hulp.
 

Infopunt Anja

Loopt u gerust eens binnen bij het Infopunt in het Makado winkelcentrum. Daar kunt u terecht voor informatie over de plannen in de wijk. En u kunt uw vragen stellen aan medewerkers van de gemeente, Intermaris, CLUP Welzijn, Spurd Sport en de wijkagent. Wilt u een afspraak maken met een van de medewerkers? Neem dan contact met ons op. 

E-mail

U kunt uw vraag ook per e-mail sturen naar info@wijwheermolen.nl.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

 

 

Vragen

Heeft u vragen? Bekijk dan ook eens onze veelgestelde vragen. U kunt bellen, een mail sturen of langskomen in het Infopunt.

Vragen aan de gemeente

Heeft u een vraag of opmerking over het onderhoud van de weg, het groen, of bijvoorbeeld het ophalen van afval? Neem dan contact op met de gemeente:

Purmersteenweg 42
1441 DM Purmerend
www.purmerend.nl
0299 452 452
WhatsApp: 06 22 24 60 60.

 

Vragen aan Intermaris

Bent u huurder van Intermaris of heeft u een vraag over een huurwoning? Neem dan contact met Intermaris:

Kometenstraat 6
1443 BA Purmerend
www.intermaris.nl
088 25 20 100