Banner Banner

Bijeenkomst nieuwbouw Boeierstraat en omgeving

Aangemaakt op: vrijdag, 17 November 2023

Impressie van de bewonersavond

Op 15 november 2023 was er in het Infopunt een inloopbijeenkomst over de nieuwbouwplannen voor de Boeierstraat en omgeving. Een tiental bewoners heeft de eerste schetsen bekeken. Het ging met name om het bouwvolume. Dus hoe hoog, hoe lang en hoe breed de gebouwen worden. En waar ze precies komen te staan. Ook de plannen voor de openbare ruimte rond de gebouwen waren te zien op de plattegrond.

 

We hebben tijdens de avond positieve geluiden gehoord

De meeste bewoners zijn positief over de nieuwbouwplannen. Wel zijn er zorgen over privacy en inkijk en hoe het uitzicht gaat worden. Ook zijn er vragen gesteld over verkeersdrukte en parkeren. En bewoners wilden weten hoe de bouw straks wordt aangepakt. Of er voldoende rekening wordt gehouden met de huizen er omheen in verband met schade bijvoorbeeld.

 

Met deze opmerkingen kijken we nogmaals zorgvuldig naar onze plannen

Waar kunnen we tegemoetkomen aan de wensen van de bewoners en waar niet? En als dat niet kan, waarom dan niet? En hoe kunnen we de plannen nog beter maken? Dit koppelen we aan de bewoners terug in een volgende bijeenkomst. Dit volgt in het nieuwe jaar.

 

U kunt nog tot het eind van dit jaar reageren op de plannen

Website: U kunt de beelden bekijken op de website. Hier kunt u gelijk reageren in het forum. 
Infopunt: U kunt ook binnenlopen in het Infopunt in het Makado. Hier vindt u alle schetsen. 
Gesprek: Wilt u een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak via de mail
E-mail: Maar een mail sturen kan ook.